Ziarul electronic al arădenilor

Piesa de teatru de păpuși „Ursul păcălit de vulpe“, online de la cinematograful din Grădiște

Un spectacol de teatru de păpuși online va avea loc în sala de la cinematograful din Grădiște, eveniment care, va fi transmis live pe platforma  https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/ și înregistrat pe www.cmcarad.ro/live, https://www.facebook.com/Cinematograf-Grădiște.

Astfel, sâmbătă, 14 noiembrie 2020, de la ora 11.00, de la cinematograful din Grădiște, pe platforma  https://www.facebook.com/scenaonlinearadlive/ va fi transmis live spectacolul „Ursul păcălit de vulpe“, adaptare după povestea cu același nume scrisă de Ion Creangă, pus în scenă de Teatrul de animație „Piticot“ din Arad.

Duminică, 15 noiembrie 2020, înregistrarea spectacolului va putea fi văzută la adresele pe www.cmcarad.ro/live, https://www.facebook.com/Cinematograf-Grădiște.

Spectacolul de teatru de păpuși online este organizat de Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Centrul Cultural Județean Arad.

Centrul Municipal de Cultură Arad va transmite live mai multe evenimente care au fost programate să se desfășoare în lunile noiembrie și decembrie, majoritatea dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Din programul evenimentelor online nu vor lipsi piesele de teatru de păpuși, atelierele de creație, spectacole pentru copii, concertele camerale, spectacolele de colinde și cântece de iarnă.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.