Ziarul electronic al arădenilor

Piesa de teatru de păpuși „Cenușăreasa“ a Trupei Marionete din Arad, difuzată online

Un text în versuri, o muzică antrenantă și o poveste dragă tuturor.

Acestea sunt ingredientele întâlnirii (online) propuse de actorii Trupei Marionete duminică, 25 aprilie, de la ora 11.00, pe platforma www.eventim.ro.

Este vorba despre spectacolul „Cenușăreasa”, adaptare după Frații Grimm. Povestea, semnată regizoral de Francisca Simionescu, este spusă inspirat de actorii Carmen Mărginean, Adina Doba, Lenuța Dorobanțu, Izabela Cotescu, Sorin Dorobanțu, Mircea Moș și Cristian Bordaș. Scenografia este semnată de  Zoe Eisele Szucs, iar muzica de Cristian Buzneanu.

Costul unui bilet este de 20 de lei. Pentru a intra în posesia lui trebuie să accesați platforma www.eventim.ro., să alegeți spectacolul pe care doriți să îl vizionați și numărul de bilete. După finalizarea comenzii, veți primi pe mail, un cod de acces.

Biletele pot fi cumpărate cu până la 30 de minute înainte de începerea difuzării spectacolului. După acest moment, vânzarea se oprește, iar spectatorii vor primi pe mail, un link pe care îl pot accesa cu codul înscris pe bilet. Linkul de vizionare este activ vreme de 24 de ore, astfel încât, puteți viziona spectacolul oricând în acest interval.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.