Ziarul electronic al arădenilor

Piața Miorița din Micălaca va fi modernizată

1Piaţa agroalimentară Mioriţa din cartierul arădean Micălaca va fi modernizată, urmând să fie complet acoperită, valoarea investiției fiind de peste 2 milioane de lei.

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a spus că locul actualelor tarabe din Piața Miorița va fi luat de o hală agroalimentară cu aer condiționat, cu instalații și dotări la nivelul standardelor modern, pentru a îndeplini toate condițiile sanitare de desfacere a produselor.

„În interior vor fi clar definite zonele pentru vânzarea produselor de panificație, carne, lactate, apicole și legume-fructe. Hala va avea grupuri sanitare. Ne-a preocupat permanent îmbunătățirea calității serviciilor oferite în piețele din municipiul Arad. Cea mai mare transformare pe care am făcut-o a fost probabil în Piața Fortuna. Modernizările au urmat în cartierele Alfa, Grădiște dar și în piețele din zona centrală Piața Mihai Viteazu și Piața Catedralei. A venit rândul Pieței Miorița unde vom construi o hală agro-alimentară cu condiții moderne, cu temperatură constanta vara și iarna“, a declarat Gheorghe Falcă.

Conform primarului, se va menține suprafața de aproximativ 600 metri pătrați ai pieței, iar valoarea lucrărilor este de aproximativ 2 milioane de lei plus TVA.

piata miorita 1

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.