Ziarul electronic al arădenilor

Petru Farago va candida pentru un nou mandat de preşedinte al UDMR Arad

Preşedintele UDMR Arad, deputatul Petru Farago, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru un nou mandat de doi ani la conducerea filialei partidului, el urmând să fie şi pe lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.

Petru Fargo a declarat, într-o conferinţă de presă, că pe 26 aprilie vor avea loc alegerile în filiala judeţeană UDMR şi va candida pentru un nou mandat de doi ani în fruntea acesteia.

„Sunt alegeri foarte importante atât la nivelul organizaţiilor locale, cât şi la nivel judeţean, având în vedere că urmează patru alegeri în următorii doi ani în România, în acest an alegerile europarlamentare şi prezidenţiale, iar anul viitor vor fi cele locale şi parlamentare. O să îmi depun candidatura pentru un nou mandat de doi ani ca preşedinte al organizaţiei judeţene. Am avut multe discuţii cu primari, viceprimari, consilieri şi colegi, în urma cărora am luat această decizie“, a spus Farago.

El a adăugat că se va afla şi pe lista de candidaţi ai Uniunii pentru alegerile europarlamentare, însă a spus că, deocamdată, nu ştie pe ce loc.

„Am început strângerea de semnături pentru aceste alegeri. Ne dorim ca până în 15 martie să strângem în jur de 8.000 la nivel judeţean, puţin peste cota alocată de la centru pentru organizaţia noastră, pentru că e o bună ocazie să avem un prim contact cu alegătorii. Este un scrutin extrem de important pe 26 mai, cu toţii vedem o Europă în fierbere, în schimbare. Cred că maghiarii din România trebuie să avem doi sau trei reprezentanţi în Parlamentul European pentru a ne reprezenta interesele“, a mai spus deputatul UDMR.

sursa: Agerpres

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.