Ziarul electronic al arădenilor

Petrea (FCSB) – UTA nu a pierdut în deplasare, e o echipă bine organizată

Antrenorul formaţiei FCSB, Anton Petrea, consideră că adversara de sâmbătă, UTA Arad, este o echipă bine organizată de vreme ce nu a pierdut nicio partidă în deplasare în actuala ediţie a Ligii I.

„UTA e o echipă nou promovată care nu a pierdut în deplasare şi asta arată că sunt o echipă bine organizată, destul de omogenă, care stă bine şi pe contraatac. Trebuie să fim foarte atenţi la lucrurile astea şi cred că avem toate argumentele să facem un meci bun şi să câştigăm“, a declarat Petrea, vineri, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că echipa sa un e avantajată de faptul că nu a jucat meciul cu Gloria Buzău, din cadrul 16-imilor Cupei României, din cauza cazurilor de COVID-19 de la formaţia buzoiană: „Consider că nu este un avantaj pentru noi faptul că nu am jucat în cupă întrucât noi ne-am pregătit săptămâna trecută şi am aflat cu o zi înainte că nu se mai dispută. Nu aveam ce să facem şi a trebuit să refacem programul. Asta este, noi ne-a pregătit cât am putut de bine şi sper ca mâine la ora jocului să fim cât mai bine“.

Partida FCSB – UTA Arad, din cadrul etapei a 12-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.30.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.