Ziarul electronic al arădenilor

Peste 600 de amenzi date de polițiștii arădeni

Polițiștii arădeni au dat peste 600 de amenzi în timpul unor acțiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

„Polițiștii au continuat acţiunile preventiv-reactive, în sistem integrat, cu efective mărite, pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilegale, precum şi a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

Conform sursei citate, în perioada 12 – 14 mai, au fost desfășurate 38 de acțiuni pe linie de ordine publică, investigarea criminalității economice, arme, explozivi şi substanţe periculoase, rutieră, investigaţii criminale şi transporturi, în cadrul cărora au fost verificate 165 de persoane, au fost constatate 18 infracțiuni și au fost aplicate 667 de sancțiuni contravenționale.

„De asemenea, din totalul numărului de acţiuni desfăşurate, 15 au fost pe linie de circulație rutieră, în cadrul cărora au fost aplicate 488 de sancțiuni, în valoare de peste 172.000 lei, reținute 21 de permise de conducere și retrase 23 certificate de înmatriculare. Sancțiunile au fost aplicate în principal pentru nerespectarea regimului legal de viteză, neacordarea de prioritate, depășiri neregulamentare“, se mai arată în informarea Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.