Ziarul electronic al arădenilor

Peste 400 de misiuni executate de jandarmii arădeni, într-o săptămână

În urma misiunilor derulate în perioada 9-15 noiembrie 2020, pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, jandarmii arădeni au aplicat 86 de amenzi în valoare de 15.600 lei, pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor conform Lg. 55/2020, cu precădere pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară în mijloace de transport în comun și spații publice închise.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală în cazul a unei infracțiuni constatate independent: loviri și alte violențe și au acordat sprijin la constatarea a 7 infracțiuni, pe timpul misiunilor desfășurate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Pe linia menținerii ordinii și liniștii publice, jandarmii au răspuns la 13 solicitări telefonice pe Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, pentru diferite situații la care au fost aplicate 8 amenzi în valoare de 3.400 lei, pentru fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială și a ordinii și liniștii publice.

Acțiunile pentru protejarea sănătății cetățenilor vor continua și în perioada următoare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.