Ziarul electronic al arădenilor

Peste 400 de misiuni executate de jandarmii arădeni, într-o săptămână

Pe timpul celor 416 misiuni desfășurate săptămâna trecută, jandarmii arădeni au constatat în flagrant șapte infracțiuni: una pentru punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, două pentru furt, una pentru deținere substanțe interzise, una pentru distrugere, una pentru loviri și alte violențe și una pentru instigare publică și au aplicat 36 amenzi în valoare totală de 12.550 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare.

Totodată, jandarmii au acordat sprijin la constatarea a nouă infracțiuni pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Echipajele de Jandarmerie aflate în serviciu au răspuns la 13 apeluri efectuate prin  Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, în care s-au raportat încălcări a unor norme de conviețuire socială și pentru care s-au luat măsurile legale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.