Ziarul electronic al arădenilor

Peste 200 de sortimente de vin pot fi degustate la „Vicii și Delicii“

După o pauză de doi ani, îndrăgitul Salon de vinuri „Vicii și Delicii“ revine la Arad, cu cea de-a 4-a ediție.

La eveniment vor fi prezente peste 200 de sortimente de vinuri și alte băuturi fine din România, Republica Moldova, Italia sau Grecia, iar locația de desfășurare va fi Vechiul Cazinou Arad, una dintre clădirile emblematice ale orașului, recent revenită în circuitul social, după lucrări de restaurare ce au durat câțiva ani.

Unii dintre cei mai importanți producători de vin din țară, dar și crame mai tinere își vor expune băuturile deja consacrate, în cadrul evenimentului având loc și lansări de noi produse.

În total 35 de expozanți – fin din industria vinului, fie din industrii conexe – își vor pregăti produsele sau serviciile pentru a fi aduse în fața publicului într-un mod cât mai captivant.

Cea de-a 4-a ediție „Vicii și Delicii“ este gândită atât pentru publicul larg, care va putea întâlni și degusta licorile propuse de reprezentanții cramelor românești și internaționale, dar și pentru sectorul HoReCa, organizându-se un spațiu comun de discuții cu rolul de a dezvolta domeniul vinificației și viticulturii, mai ales dat fiind contextul dificil pe care îl traversează în ultimii doi ani.

Program și acces

Prețul biletului de acces este 30 de lei, poate fi achiziționat de la intrare și include posibilitatea de participare la degustările pregătite de crame.

Programul de desfășurare este următorul:

Vineri, 3 septembrie: 17.00 – 21.00

Sâmbătă, 4 septembrie: 10.00 – 21.00

Duminică, 5 septembrie: 10.00 – 19.00

Evenimentul este organizat de Methexis Events, în parteneriat cu Selgros România și susținut de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, respectând toate normele și restricțiile în vigoare.

Detalii suplimentare despre eveniment pot fi regăsite pe pagina oficială Vicii și Delicii.

Comunicat de presă

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.