Ziarul electronic al arădenilor

Peste 1,8 milioane lei, pentru modernizarea Ștrandului Neptun

IMG_2137Primăria din Arad va investi peste 1,8 milioane lei pentru lucrări de modernizare la Ștrandul Neptun, pentru sezonul estival următor.

Conform administrației locale, vor fi efectuate lucrări la bazinele din zona I, cabinele vor fi modernizate și supravegheate video, iar aleile și platformele pavate vor fi reabilitate.

„Primăria pregătește de pe acum lucrări de modernizare pentru viitorul sezon estival la Ștrandul Neptun. Investițiile avute în vedere pentru zona de agrement vor consta în reparații capitale ale bazinelor din zona I, reabilitarea aleilor și platformelor pavate, precum și reabilitarea a două corpuri de cabine. Vor beneficia de reabilitare toate bazinele din zona I  și instalațiile aferente (rigole adiacente bazinelor, dușurile exterioare, etc). Corpurile de cabine vor fi reamenajate astfel încât pe lângă garderobe vor exista grupuri sanitare și o zonă cu casete de valori. Corpurile de cabine modernizate vor fi dotate și cu sisteme de supraveghere video exterioare“, au informat reprezentanții Primăriei Arad.

Conform sursei citate, valoarea estimată a investițiilor necesare pentru reabilitarea bazinelor și aleilor este de 440.000 lei, iar lucrările de modernizare a celor două corpuri de cabine sunt estimate la 1,4 milioane lei.

Documentațiile pentru avizarea lucrărilor au fost finalizate și vor fi prezentate pentru aprobare Consiliului Local Municipal.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.