Ziarul electronic al arădenilor

Persoană cu handicap, tâlhărită de un adolescent pe o stradă din Sântana

O persoană cu handicap a fost tâlhărită de un adolescent, pe o stradă din orașul arădean Sântana, iar instanța a dispus arestul la domiciliu pentru autorul faptei.

Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș, tâlhăria a avut loc în data de 27 august, în jurul orei 16.30, pe strada Muncii din Sântana.

Din datele prezentate de procurori rezultă că adolescentul, în vârstă de 17 ani, „a prins-o cu o mâna de tricou pe persoana vătămată, B.M., aflată imobilizată în scaun cu rotile și încadrată în grad de handicap grav, i-a aplicat două lovituri cu pumnul în zona feței,  după care a împins-o, ceea ce a determinat căderea acesteia pe spate, iar ulterior i-a sustras dintr-un buzunar al pantalonilor un telefon mobil marca Huawei, și un portofel în care se afla suma de 350 lei“.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş, după ce în prealabil au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş arestarea la domiciliu a inculpatului minor, în vârstă de 17 ani, aflat în stare de reţinere și cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Judecătoria Chişineu Criş a admis propunerea formulată de procurori şi a dispus arestul la domiciliu al inculpatului, pentru o perioadă de 30 zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.