Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la contrabandiști din Sântana

Mai multe percheziții domiciliare au fost efectuate în orașul arădean Sântana, la persoane bănuite de contrabandă, fiind confiscate produse în valoare de 15.000 lei.

Polițiștii Orașului Sântana, împreună cu cei de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, de la Serviciul Criminalistic și de la Biroul de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș, au efectuat 6 percheziții domiciliare pe raza orașului Sântana.

„La data de 28 decembrie, polițiștii au desfășurat 6 percheziții la domiciliile/reședințele a 3 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 50 și 67 de ani, de pe raza localității Sântana, bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu produse accizabile“a informat IPJ Arad.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate 24.100 țigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător și 14 pachete de cafea de diferite mărci, susceptibile a proveni din contrabandă, precum și 1.021 articole pirotehnice (petarde), deținute fără drept.

„Produsele indisponibilizate, în valoare totală de peste 15.000 de lei, urmau a fi comercializate pe raza localității Sântana, atât prin intermediul unor societăți comerciale cât și în piețele din localitate“, a mai informat IPJ Arad.

Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a persoanelor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Activități Speciale.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.