Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la contrabandiști de țigări din Arad

SG1L1881Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat, sâmbătă, 9 percheziţii domiciliare în Arad, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări, fiind confiscate peste 4.800 de pachete de ţigări.

„Ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au efectuat 9 percheziţii, pe raza municipiului Arad, la locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. La acţiune au fost cooptaţi şi poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale precum şi ai Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad“, se menționează într-o informare a IPJ Arad.

Conform sursei citate, 12 persoane sunt bănuite de contrabandă cu ţigări provenite din Ucraina, Serbia şi Republica Moldova.

În urma percheziţiilor au fost ridicate 97.180 de ţigarete netimbrate, de diferite mărci şi suma de 1.826 de lei.

„Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile supuse marcări, în cantitate mai mare de 10.000 de fire ţigarete“, se mai arată în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.