Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții la contrabandiști de țigări din Arad

Aproximativ 1.300 de pachete de țigări de contrabandă au fost confiscate de polițiști, în urma unor percheziții efectuate în municipiul Arad.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat mai multe percheziții pe raza municipiului Arad, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

„La data de 12 februarie, polițiștii au efectuat pe străzile Mușețel și Şezătorii, cinci percheziții domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigarete. În urma activităților desfășurate, în locuințele a trei persoane – două femei de 39 și 53 de ani, respectiv un tânăr de 30 de ani – au fost depistate 25.840 de țigarete de diferite mărci, netimbrate sau timbrate necorespunzător, susceptibile că ar fi provenit din contrabandă cu țigarete“, se precizează într-o informare a Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Conform sursei citate, întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigarete.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.