Ziarul electronic al arădenilor

Percheziții în județul Arad. Trei bărbați sunt cercetați penal

Trei bărbați sunt cercetați penal, pentru comiterea mai multor infracțiuni, după ce polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile lor, unde au fost găsite cartușe, capse pirotehnice, trofee de vânătoare, dar și țigări de contrabandă.

Perchezițiile domiciliare au fost efectuate de polițiștii de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Arad, împreună cu cei de la Secția nr. 2. Rurală Pecica, Secția nr. 10 Rurală Gurahonț și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

„Perchezițiile s-au desfășurat pe raza localității Buceava – Șoimuș, la domiciliile a trei bărbați, cu vârste cuprinse între 38 și 43 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni privind nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În urma activităților desfășurate, au fost depistate 5 cartușe de calibrul 12, cu capsa nepercutată, 24 capse pirotehnice, 2 bucăți trofeu din specia căprior și 400 de țigarete netimbrate“, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție al Județului Arad.

Bunurile găsite în urma perchezițiilor au fost indisponibilizate de polițiști, iar cei trei bărbați sunt cercetați pentru contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și deținere ilegală de armă supusă autorizării.

Polițiștii continuă documentarea activității infracțională a celor în cauză, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.