Ziarul electronic al arădenilor

Pensionară norocoasă. Și-a recuperat portofelul pierdut

O pensionară din Arad și-a pierdut portofelul, în care se aflau acte și bani, însă și l-a recuperat, după ce acesta a fost găsit de o femeie, în zona Parcului Reconcilierii.

Pensionara a spus că în momentul în care a ajuns acasă a constatat că îi lipsește portofelul care conținea acte de identitate și aproape o jumătate din pensia sa lunară.

„Doar norocul a făcut ca o tânără mamă, care se plimba cu copilul în zona parcului, să descopere portmoneul uitat pe o bancă și să îl predea polițiștilor locali din cadrul Serviciului Ordine și Liniște Publică, pe care i-a întâlnit în zonă. Nu mică i-a fost mirarea arădencei atunci când polițiștii locali au căutat-o acasă pentru a-i înmâna bunul pierdut. Emoționată până la lacrimi de deznodământul întâmplării care ar fi putut să o lase fără ultimii bani și fără acte de identitate, femeia le-a mulțumit polițiștilor locali care i-au returnat portmoneul, tocmai pe când se pregătea să pornească în căutarea lui“, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.