Ziarul electronic al arădenilor

Pebaf, câinele polițist care găsește țigările de contrabandă

Pregătit pentru a depista țigări de contrabandă, câinele polițist Pebaf din cadrul Serviciului Criminalistic, a sprijit polițiștii Biroului de Ordine Publică, într-o acțiune desfășurată în piețele din municipiul Arad.

Astfel, cu ocazia activităților efectuate, polițiștii de la Ordine Publică, împreună cu câinele specializat în identificarea de tutun de contrabandă, au depistat un bărbat, care comercializa țigarete de contrabandă.

„În fapt, grație abilităților sale, câinele polițist a condus organele de constatare la depistarea în flagrant a unui bărbat de 39 de ani, din Arad, care deținea asupra sa și oferea spre comercializare dintr-un autoturism, 680 fire țigarete de diferite mărci, netimbrate corespunzător“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Arad.

Întreaga cantitate de țigarete a fost indisponibilizată în vederea confiscării, pe numele bărbatului fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, fiind vizate toate piețele din muncipiul și județul Arad, a mai anunțat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.