Ziarul electronic al arădenilor

Pe contrasens și fără permis de conducere. La volan se afla un tânăr din Arad

Vineri, în jurul orei 1.45, un echipaj de Jandarmerie care patrula pe o stradă din municipiul Arad s-a trezit față în față cu un autoturism înmatriculat în Franța, venind pe contrasens.

În momentul în care au fost pornite semnalele luminoase de avertizare, conducătorul autoturismului respectiv, în încercarea de a părăsi zona, era să lovească autospeciala Jandarmeriei și alte autoturisme parcate în zona.

Având în vedere comportamentul suspect afișat de către acesta și faptul că circula cu autoturismul pe contrasens, i-a determinat de jandarmi să solicite sprijin de urgență polițiștilor care au constatat că bărbatul în vârstă de 26 de ani, din Arad, aflat la volanul autoturismului, nu deține permis de conducere, drept urmare,  acesta a fost condus la sediul Poliției Rutiere Arad pentru luarea măsurilor legale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IJJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.