Ziarul electronic al arădenilor

Pe cine vrea să lase Falcă primar în locul lui

fotoUn fost director din cadrul Primăriei Arad este preferatul lui Gheorghe Falcă pentru a candida pentru postul de primar al municipiului, după ce el își va încheia mandatul.

Invitat la o emisiune tv, primarul Gheorghe Falcă a fost întrebat de un telespectator pe cine ar dori să lase primar al Aradului.

Falcă i-a răspuns telespectatorului, menționând că persoana pe care el o dorește în fruntea Primăriei mai trebuie convinsă să accepte această postură.

„Există un om, îl cheamă Răzvan Popa. Am spus și în partid și în afara partidului. Nu este un om angrenat politic. Este un profesionist în administrație și are viziune în ceea ce privește dezvoltarea orașului. Întrebarea este cum îl convingem. Pentru că Răzvan Popa este un om serios și vede și el că sunt oameni care dau cu pietre sau mușcă tare. Eu, după atâția ani, nu mă mai uit la omul care mă mușcă. Nici nu mă întorc să iau piatra să dau înapoi. Pentru că pierdem timp. Eu cred că mi-am făcut un scut, îmi dau seama că nu am cum să-i schimb pe acești oameni și mă duc înainte. Pentru că orașul acesta nu așteaptă să mă întorc înapoi să-l conving pe X sau pe Y. Dacă vrem ca oameni puternici și adevărați să vină în administrație, trebuie să existe măcar respect între noi. Nu înseamnă că trebuie să-l votezi, nu înseamnă că nu îl poți critica. Critică-l, dar civilizat. Și mai trebuie să știm că, în democrație, cetățenii decid“, a spus Gheorghe Falcă.

Răzvan Popa are 43 de ani și a lucrat peste 10 ani în cadrul Primăriei municipiului Arad, unde a ocupat și funcția de director al Direcției Tehnice.

Răzvan Popa a demisionat din Primărie în urmă cu trei ani, trecând în sectorul privat.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.