Ziarul electronic al arădenilor

Patronul Mercedes-Benz Auto Schunn a rămas fără permis de conducere

Juergen-SchunnAfaceristul Juergen Schunn a fost amendat și lăsat fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, de către polițiștii de la Rutieră, pentru că conducea cu o viteză de 204 km/h pe autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva.

“Poliţiştii rutieri au depistat în trafic, pe autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva, un bărbat, cetățean german, care conducea cu viteza de 204 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 945 de lei, totodată fiindu-i reţinut permisul de conducere pentru 90 de zile”, se preciează într-un comunicat emis de Poliția Română.

Juergen Schunn în vârstă de 55 de ani se afla la volanul unui bolid Mercedes și se deplasa pe autostrada A1, pe sensul de mers dinspre Deva către Sibiu.

Potrivit comunicatului Poliției Române, în zona km. 316 al autostrăzii A1, un bărbat, de 55 de ani, din Germania a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce conducea un autoturism, pe sensul de mers dinspre Deva către Sibiu, cu viteza de 204 km/h.”

Surse din cadrul Poliției, susțin că la volanul bolidului Mercedes se afla omul de afaceri Juergen Schunn.

Omul de afaceri Juergen Schunn este CEO și proprietar al rețelei de showroom-uri Mercedes-Benz Auto Schunn în Westendorf Germania, Arad, Deva, Sibiu, Craiova și Suceava.

sursa: 101reporteri.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.