Ziarul electronic al arădenilor

Patroană judecată pentru credite cu acte false

judecata1Administratorul unei firme din Arad a fost trimis în judecată, după ce a determinat mai multe persoane să contracteze credite bancare cu documente false, în valoare de peste 560.000 lei.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au anunțat că au dispus trimiterea în judecată a Olimpiei Codrean, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la înşelăciune în formă continuată şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că, „în perioada 2006-2007, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Arad, i-a determinat pe numiţii P.G.A., Z.E., B.I., V.E., B.F.F., Ş.N., Ş.D.I., C.C., N.A.C., M.M., T.A., M.P.S., N.C.A., I.V., M.G., I.C., C.F., C.D., N.I., I.N., N.M., I.V., G.R., H.I., B.P.F., L.F., şi M.M. să contracteze credite bancare în valoare de 412.000 lei, de la o bancă din municipiul Arad, în baza unor adeverinţe de salariu şi copii ale carnetelor de muncă conţinând aspecte nereale, false, acţiune urmată de nerambursarea ratelor aferente creditelor bancare“.

De asemenea, procurorii au mai stabilit că femeia, „în perioada februarie – mai 2007, i-a determinat pe numiţii N.M., I.R., T.E., B.G., O.V.E., L.I., C.C., I.N., C.T., C.E., M.R.M., N.I., R.M.R., S.I., C.T., A.M., N.D. şi C.R. să contracteze credite bancare în valoare totală de 155.772 lei de la o bancă din municipiul Arad. în baza unor adeverinţe de salariu şi copii ale a carnetelor de muncă conţinând aspecte nereale, false, acţiunea fiind urmată de nerambursarea ratelor aferente creditelor bancare“.

Femeia va fi judecată la Judecătoria Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.