Ziarul electronic al arădenilor

Partidul Pro România al lui Daniel Constantin, lansat sub sloganul #altfel

Daniel Constantin şi-a lansat proiectul politic „#altfel” – ProRomânia, un partid de centru, dar şi cu accente patriotice.

„De ce ProRomânia? ProRomânia, acest proiect politic se numeşte în felul acesta pentru că în primul rând sunt român, îmi iubesc ţara şi vreau să fac ceva pentru ţara mea. În al doilea rând, ProRomânia pentru că majoritatea liderilor politici, a oamenilor care au intrat în politică, pentru a se valida din punct de vedere personal, plan naţional şi plan internaţional vin şi spun: sunt pro-european şi pro-NATO.

Dar să nu uităm că în primul rând trebuie să fim pro-România şi pro-români,. Dacă eşti pro-România şi pro-român categoric eşti şi pro-UE şi pro-NATO, pentru că orice român care simte româneşte, orice român de bună credinţă nu vede România decât în UE şi în NATO.

Va fi un partid în primul rând de centru, dar şi cu accente patriotice, pentru că niciun om politic nu ar trebui să fie la vârful politicii, la vârful politicii româneşti dacă nu este patriot.

Nu vorbesc de un naţionalism extremist, vorbesc de un accente patriotice pe care ar trebui să le aibă fiecare dintre noi”, a spus, în discursul său de început, iniţiatorul proiectului politic, Daniel Constantin.

Alături de Daniel Constantin au fost prezenți parlamentarii Sorin Cîmpeanu, Eugen Durbacă, Mircea Banias, Damian Florea, dar și Sorin Minea, președintele Federației Romalimenta.

Printre cei prezenți la lansarea Pro România s-au mai numărat și europarlamentarul Laurențiu Rebega, fostul deputat PSD Mihai Sturzu, dar și Alexandru Cumpănașu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.