Ziarul electronic al arădenilor

Parlamentarii PSD Arad anunţă: Încă un pas important spre finalizarea pasajelor de pe centura municipiului

Parlamentarii PSD de Arad s-au implicat permanent în direcţia concretizării unui obiectiv vital pentru comunitatea locală, finalizarea lucrărilor la cele două pasaje de pe centura Aradului.

După ce săptămâna trecută echipa social-democrată a transmis cetăţenilor vestea îmbucurătoare că investiţia aferentă primului pasaj este ridicată pe SEAP, iată că astăzi, senatorul Mihai Fifor şi deputatul Dorel Căprar sunt în măsură să confirme procedura şi pentru pasajul peste DN7 (Micălaca).

„Ne ţinem de cuvânt în faţa arădenilor şi încercăm pe toate canalele legale să urgentăm finalizarea lucrării, în aceeaşi măsură în care vom fi cu ochii în patru la respectarea termenelor impuse constructorului ce va câştiga licitaţia. Am promis cetăţenilor că darea în folosinţă a pasajelor este prioritatea numărul unu a mandatului meu de senator de Arad, în aceeaşi măsură precum ridicarea ştachetei calitative a sistemului local de sănătate din urbe şi a infrastructurii aferente.

Mi se pare esenţial ca arădenilor să li se spună în permanenţă adevărul şi să fie constant informaţi asupra procedurilor succesive şi a stadiului de implementare a investiţiei ce vizează cele două pasaje. Tocmai de aceea, împreună cu colegii mei parlamentarii PSD de Arad, îl vom aduce la Arad pe viitorul ministru al Transporturilor, în momentul în care va fi desemnat în noua formulă guvernamentală”, afirmă preşedintele Consiliului Naţional al PSD, senatorul Mihai Fifor.

„Vorbea colegul meu, senatorul Mihai Fifor, despre adevăr şi transparenţă, iar în acest spirit mă doare de fiecare dată în momentul în care subiectul este tratat cu ironie sau când PNL intoxică opinia publică cu idei propagandistice cenuşii. Sigur că e frustrant să ai toate actele pe masă, să le arăţi la televizor şi să prezinţi obiectiv întregul istoric, în timp ce Gheorghe Falcă sau Iustin Cionca continuă să-i mintă cu neruşinare pe arădeni. Să fie clar odată pentru totdeauna, dacă astăzi pasajele nu sunt finalizate, aceasta se datorează în primul rând firmelor de casă ale PDL şi intereselor meschine ale propriei clientele politice.

Chiar nu înţeleg, lupta pentru interesele comunităţii locale nu sunt oare comune ? Aveţi altă agendă domnilor ? Alegerile s-au consumat în decembrie anul trecut şi aţi pierdut, în absenţa oricărei strategii sau program de Guvernare. Dacă nu sunteţi capabili să vă îndepliniţi atribuţiunile pentru care aţi fost aleşi sau numiţi, măcar aveţi onestitatea şi bunul simţ de a nu minimaliza sau nega activitatea parlamentarilor PSD de Arad pentru care singurul arbitru îl constituie cetăţenii”, spune preşedintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de Presă al PSD Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.