Ziarul electronic al arădenilor

Parcare gratuită pentru scutere, mopede și motociclete, în municipiul Arad

Primăria Municipiului Arad a decis să amenajeze mai multe locuri de parcare special destinate mopedelor, scuterelor sau motocicletelor.

Municipalitatea a luat această decizie după ce a remarcat faptul că tot mai mulți arădeni folosesc aceste mijloace de transport neconvenționale pentru a se deplasa prin oraș.

Totodată a constatat faptul că parcarea lor este de cele mai multe ori anevoioasă, în prezent, în municipiu, neexistând parcări speciale pentru astfel de vehicule. Prin urmare, pe de o parte pentru a rezolva această problemă, iar pe de altă parte pentru a încuraja tot mai mulți arădeni să apeleze la aceste mijloace de deplasare în locul mașinilor personale, municipalitatea a decis amenajarea a  peste 100 de locuri de parcare, amplasate în diverse locații.

Primele marcaje au fost realizate  chiar în centrul orașului, în apropierea instituțiilor publice.

„Pentru că avem mulți arădeni pasionați de scutere, mopede și motociclete, și pentru că trebuie să le oferim și acestora facilități, am început amenajarea de locuri de parcare special destinate lor! Cele peste 100 de locuri de parcare vor fi gratuite, pentru a încuraja cât mai mult folosirea mijloacelor de transport alternative în locul mașinilor. Totul pentru un oraș civilizat”, a declarat primarul Călin Bibarț.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Primăria Municipiului Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.