Ziarul electronic al arădenilor

Parc de retail, pe terenul de la IMAR

Pe terenul pe care a funcționat fabrica de mobilă IMAR din Arad ar urma să fie dezvoltat un parc de retail, care va fi realizat pe circa 80.000 de metri pătrați.

Compania de dezvoltare, management şi investiţii în domeniul imobiliar AFI Europe și-a anunțat intenția de începe, în viitorul apropiat, dezvoltarea a încă două proiecte, unul fiind parcul de retail de la Arad.

AFI Europe Romania a obţinut, în 2012, autorizaţia de construcţie pentru a demara lucrările la hypermarket-ul şi magazinul de tip „do-it-yourself“ din cadrul AFI Palace Arad, parcul de retail care se alătură altor proiecte imobiliare pe care compania le dezvoltă în România.

Conform proiectului, parcul de retail AFI Palace Arad ar trebuie să includă un hypermarket, un magazin de tip „do-it-yourself» şi unităţi suplimentare de retail, însumând 3,5 hectare din suprafaţa de opt hectare.

Parcul de retail este prevăzut să fie construit respectând forma clasică de „U“, planurile luând în calcul câte 9.000 de metri pătraţi pentru fiecare dintre principalele ancore: hypermarket şi magazin de tip „do-it-yourself“. Unităţile suplimentare de retail prevăzute în cadrul parcului vor avea suprafeţe cuprinse între 1.000 şi 2.000 metri pătraţi.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.