Ziarul electronic al arădenilor

Parada Clătitelor de la Moneasa, în ultimul week-end al lunii iulie

IMG_9554-300x199Parada Clătitelor din stațiunea arădeană Moneasa se va desfășura în ultimul week-end al lunii iulie, la eveniment fiind așteptate să participe mii de persoane din mai multe județe.

Conform organizatorilor, cea de-a XVI-a ediție a Paradei Clătitelor va fi organizată în zilele de 30 și 31 iulie. Evenimentul culinar se desfășoară anul acest sub sloganul „Clătite adolescentine numai pentru T(M)INE”.

„În cele două zile vor avea loc spectacole de muzică uşoară, dar şi spectacole folclorice susţinute de artişti de renume. Organizatorii promit, la fel ca în anii trecuţi, surprize care de care mai interesante pentru cei care aleg să participe la tradiţionalul eveniment“, se menționează într-un comunicat de presă remis de Centrul Cultural Județean Arad.

La evenimentul gastronomic organizat în stațiunea Moneasa sunt prezenţi, în fiecare an, mii de turişti din zona de vest a ţării, dar şi din străinătate.

La edițiile anterioare au fost preparate și servite mii de clătite cu diverse umpluturi.

Clătitele au fost preparate de agenţi economici, dar şi de reprezentanţii unor primării din judeţul Arad, de ziariști, dar și de membri unor partide politice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.