Ziarul electronic al arădenilor

Parada Clătitelor de la Moneasa, în ultimul week-end al lunii iulie

Parada Clătitelor din stațiunea arădeană Moneasa se va desfășura în ultimul week-end al lunii iulie, la eveniment fiind așteptate să participe mii de persoane din mai multe județe.

„Ne apropiem cu pași repezi de majorat. Parada Clătitelor, organizată de Consiliul Județean Arad prin Centrul Cultural Arad, se află, în acest an, la ediția cu numărul XVII. În 29 și 30 iulie ne vedem la Moneasa, să continuăm tradiția. Clătite delicioase, muzică bună și multe surprize. De toate acestea veți avea parte dacă veniți la Parada Clătitelor în ultimul weekend al lunii iulie“, au anunțat organizatorii evenimentului de la Moneasa.

În faţa publicului vor evolua ansambul Cununiţa, Mile Povan, Ioana şi Dragoş Pricop, Petrică şi Ramona Viţa, Fraţii Petreuş, formaţia Today şi Raoul.

La evenimentul gastronomic organizat în stațiunea Moneasa sunt prezenţi, în fiecare an, mii de turişti din zona de vest a ţării, dar şi din străinătate.

La edițiile anterioare au fost preparate și servite mii de clătite cu diverse umpluturi.

Clătitele au fost preparate de agenţi economici, dar şi de reprezentanţii unor primării din judeţul Arad, de ziariști, dar și de membri unor partide politice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.