Ziarul electronic al arădenilor

Parada Clătitelor 2016. Politicieni arădeni, la tigaie

IMG_5302Parada Clătitelor de la Moneasa fost un prilej şi pentru politicieni să îşi etaleze îndemânarea la preparea clătitelor, care au fost apoi împărţite turiştilor.

Indiferent de partidele din care fac parte, politicienii au profitat de invitaţia jurnaliştilor şi s-au aşezat în faţa aragazelor pentru o probă de îndemânare.

Unii dintre ei au recunoscut că a fost pentru prima dată când au fost puşi în faţa unei astfel de probe, alţii, însă, s-au lăudat că sunt „profesionişti” la prepararea şi mai ales la întoarcerea clătitelor.

Printre cei care şi-au etalat îndemânarea la Parada Clătitelor au fost Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad şi primar al municipiului, senatorii Ioan Cristina şi Mihai Fifor, deputatul Eusebiu Pistru, dar şi consilierii locali şi judeţeni, Corina Crişan, Florin Tripa, Ilie Cheşa, Ovidiu Moşneag, Mariana Cismaşiu, Adina Dumitrean, Adrian Ţolea.

De asemenea, Claudia Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a fost printre primii care a ajuns în faţa aragazului, pentru proba de îndemânare propusă de ziarişti.

Şi primarul comunei Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan, a fost printre cei care s-au implicat în prepararea şi servirea clătitelor.

Parada Clătitelor se desfăşoară sâmbătă şi duminică, în staţiunea arădeană Moneasa.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.