Ziarul electronic al arădenilor

Panfora Oil&Gas demarează construcția primei sonde de explorare din perimetrul EX-6 Curtici

Panfora Oil&Gas va începe construcția primei sonde de explorare în perimetrul EX-6 Curtici din județul Arad. Sonda va fi amplasată în perimetrul localității Dorobanți, iar lucrările de construcție demarează pe data de 17 ianuarie.

Compania va începe lucrările la prima sondă de explorare 1E – Dorobanți în baza unei autorizații de construcție eliberată de autoritățile locale în data de 15 noiembrie 2021. Construcția va fi demarată de o firmă locală, cu sediul în Arad, ceea ce confirmă angajamentul Panfora Oil&Gas de a sprijini economia și afacerile locale. Lucrările la această sondă vor dura aproximativ șase luni.

Cu această ocazie, Panfora Oil&Gas reiterează respectul față de comunitatea locală, un obiectiv extrem de important în economia acestui proiect.

Lucrările se vor desfășura într-un mod foarte rapid și profesionist, folosind tehnologie de ultimă generație. De-a lungul anilor, compania a răspuns tuturor preocupărilor fermierilor locali și este pregătită să cooperez într-un mod sustenabil cu părțile interesate.

Despre Panfora

Panfora Oil&Gas SRL este o companie înregistrată în România, care face parte din Grupul MOL și care este dedicată activităților de explorare și producție (E&P) ale Grupului MOL din România. Compania a fost înființată la sfârșitul anului 2012 și are sediul în Cluj Napoca. Compania deține licență din partea Guvernului României și a Agenției Naționale pentru Resurse Minerale (ANRM) pentru explorarea și exploatarea resurselor de hidrocarburi convenționale din perimetrul EX-6 Curtici, județul Arad.

Programul de lucrări de explorare din EX-6 constă în măsurători geofizice de suprafață 3D și, într-o etapă ulterioară, forarea a maximum patru (4) sonde, căutarea de noi hidrocarburi convenționale, petrol și gaze naturale în formațiuni de roci convenționale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Panfora Oil&Gas SRL. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.