Ziarul electronic al arădenilor

Operațiunea „Şoricioaica“. Trafic de droguri în Checheci

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară au desfăşurat, joi, o amplă operaţiune cu numele de cod „Şoricioaica“ pentru destructurarea unei grupări de traficanţi de droguri şi etnobotanice ce acţiona în cartierul Checheci din municipiul Arad.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurori şi ofiţeri de poliţie judiciară au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe străzile Şezătorii şi Muşeţel din cartierul Checheci.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2016 – 2017, 4 femei și 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 27 și 46 de ani, toți din Arad, ar fi deținut și comercializat droguri de risc, mare risc și substanțe psihotrope, pe raza județului Arad. În urma perchezițiilor, au fost ridicate 1.018 grame de substanță cu efect psihoactiv, 234 de doze substanță cu efect psihoactiv și 16 comprimate ecstasy. De asemenea, au fost indisponibilizați 5.400 de lei și 14.630 de euro, sume susceptibile a provenit din activitatea infracțională“, a informat IPJ Arad.

La sediul DIICOT – BT Arad au fost duse 9 persoane pentru audieri.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Arad şi poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Timiş.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.