Ziarul electronic al arădenilor

One-woman show, la Teatrul de Vară din Arad. „Eu rămân“ cu Blanca Doba

Joi, 24 septembrie, cu începere de la ora 21.00, Teatrul de Vară va găzdui spectacolul „Eu rămân“, one-woman show cu Blanca Doba, regia Luana Hagiu.

Actriță a Teatrului „Maria Filotti” Brăila, Blanca Doba a câștigat pentru această interpretare premiul pentru cea mai bună actriță la Gala HOP, Gala Tânărului Actor – Costinești, 2017 și Premiul „1/10 pentru film la TIFF” în cadrul aceleiași Gale.

„Vine un moment când simți că trebuie să vorbești despre tot. «Eu rămân» nu vorbește chiar despre tot-tot, dar vorbește despre un tot important – un tot al meseriei și al frământărilor. Sunt gânduri, sunt momente și schițe, crochiuri din spatele cortinei pe care le-am ales, aranjat, pus în vorbe și mișcări într-o formă comică, ușor de înțeles și urmărit, însă nici pe departe superficială, ci dimpotrivă, plină de suflet.

«Eu rămân» este despre senzațiile actorului în ziua de spectacol, despre textele pe care toată lumea simte că le cunoaște chiar dacă nu le-a citit sau văzut, este despre dorința de a nu se termina reprezentația, despre glume și castinguri. Este despre teatru, dar văzut printr-un ochi exterior, care nu cere publicului să cunoască toate detaliile acestei meserii, ci doar îi oferă șansa de a «trage cu ochiul» în spatele cortinei“ – spune Blanca Doba.

Prețul unui bilet este de 21 lei/persoană (în limita a 150 de locuri, plată la fața locului doar cash).

Pentru o mai bună dsfășurare a organizării, vă invităm să vă rezervați locurile la nr. de telefon: 0724.057.002

Vă rugăm sa ajungeți cu cel puțin 30 de minute înainte de ora anunțată.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.