Ziarul electronic al arădenilor

„Omul care l-a ucis pe Don Quijote“, la cinematograful Arta

Cel mai îndelung așteptat film al extravagantului regizor Terry Gilliam ajunge în sfârșit pe marile ecrane, inclusiv la cinematograful Arta.

La sfârșit de martie, mai exact în 29 martie, de la ora 20.00, ne întâlnim cu un gigant al cinematografiei, care s-a bătut cu morile de vânt din industria cinematografică pentru a realiza acest film.

The man who killed Don Quijote, în regia minunatului Terry Gilliam, cunoscut mai ales pentru Monty Python and the Holy Grail, ajunge în sfârșit pe marele ecran, la 30 de ani după ce regizorul a lansat ideea inițială.

Un film despre vise și puterea lor de a transforma lumea, „Omul care l-a ucis pe Don Quijote“ este în egală măsură film de aventură, comedie savuroasă, film fantastic, romantic, extravagant și cald.

Biletele pot fi achiziționate de la Cinematograful Arta, de luni până joi, între orele 10.00 – 17.00, vineri, între orele 10.00 – 14.00, sau cu două ore înainte de începerea filmului.

Locurile pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: cinemaartaarad@gmail.com.
Preț bilete:

– 12 lei preț întreg

– 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

Informații la tel. 0257/280526

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Cinematograful Arta Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.