Ziarul electronic al arădenilor

Oficiul poștal din Micălaca, spart a doua oară în trei luni

Oficiul Poștal 7 din cartierul arădean Micălaca a fost spart de hoţi, în noaptea de joi spre vineri, iar din primele cercetări rezultă că au fost furate colete cu produse comandate online.

Mai mulți trecători au observat vineri după-amiază că ușa oficiului poștal era dislocată

Conform News.ro, hoţii au căutat prin depozit, dulapuri şi sertare, care au fost găsite răvăşite, când poliţiştii au ajuns pentru cercetări.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Arad, este în curs de evaluare paguba, însă din primele cercetări rezultă că au fost furate colete cu produse comandate de arădeni de pe internet, majoritatea aduse din China.

Oficiul nu are pază şi nici nu este dotat cu sistem de supraveghere video, motiv pentru care în ultimii ani au fost aplicate mai multe amenzi.

Acelaşi sediu al Poştei Române a fost spart şi în noaptea de 28 spre 29 mai 2018, tot într-o minivacanţă pentru bugetari, când au fost furate mai multe colete cu produse comandate online, conform News.ro.

Totodată, la începutul anului 2015, hoţii au intrat prin forţarea uşii şi au furat felicitări, plicuri şi timbre, estimându-se o pagubă de doar 120 de lei.

În niciunul dintre cele trei cazuri de furt calificat poliţiştii nu au reuşit să-i identifice pe hoţi, având doar persoane bănuite, dar fără probe împotriva acestora.

CITITI SI: Oficiul poştal din Micălaca, spart de hoţi

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.