Ziarul electronic al arădenilor

Ofertă pentru 1 Decembrie. „Musafir la țară“, la Petriș

Primarul comunei arădene Petriş, Irina Onescu, numită de unii localnici „primăriţa MTV”, după ce a realizat emisiuni la acest post, a anunțat lansarea unei campanii de promovare turistică a localității.

Astfel, cei care doresc să-și petreacă Ziua Națională a României la țară, alături de gospodarii din Petriș, pot accepta oferta pregătită de localnici.

„Ce faci de 1 Decembrie? Dacă nu ți-ai făcut încă planuri, dă-mi voie să îți fac o ofertă inedită: vino «Musafir la țară» și trăiește cu adevărat românește! În curând lansăm prima campanie de promovare turistică a comunei Petriș și ne-am bucura să îți fim gazdă pentru un weekend. Mai multe gospodării de pe frumoasa vale a Petrișului se pregătesc de oaspeți, iar tu poți fi unul dintre ei! Ce zici, te-ar tenta să petreci mini-vacanța de 1 Decembrie alături de o primitoare familie de la țară? Cu supă de laște și friptură și plăcinte și bunătăți de casă și fel și fel de activități pitorești?“, este mesajul transmis de Irina Onescu.

Printre obiectivele turistice ale comunei sunt Castelul Salbek (sec. al XIX-lea), biserica de lemn din Corbești, construită în anul 1800, biserica de lemn ce poartă hramul „Sfântul Mucenic Dimitrie“ construită la 1809 și pictată în 1819 din satul Roșia Nouă, dar și castelul din satul Ilteu (sec. al XVIII-lea – XIX-lea) construit în stil neoclasic.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.