Ziarul electronic al arădenilor

Oamenii de afaceri chinezi din Arad au donat măști de protecție pentru polițiști

Oamenii de afaceri chinezi din Arad au donat, prin Asociația Pro China, sute de măști de protecție pentru polițiștii care lucrează în punctele de trecere a frontierei arădene.

„Acestea sunt toate măștile pe care le-am avut în depozitele magazinelor din Arad. Știm ce mare nevoie este de asemenea materiale în această perioadă. Am vrut să-i ajutăm pe cei din linia întâi, pe cei care lucrează în punctele de trecere a fontierei arădene. Facem parte din această comunitate și trebuie ca fiecare să facă ceea ce poate pentru a o proteja”, a declarat un om de afaceri chinez.

„Mulțumim comunității de afaceri chineze din Arad pentru implicarea lor, pentru ajutorul oferit celor care lucrează în punctele de trecere a frontierei arădene. Cred că, în aceste momente, comunitatea chineză dovedește că este alături de români, de arădeni în această luptă împotrivă COVID 19”, a punctat președintele asociației, Gianina Ignuța.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația „Pro China” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.