Ziarul electronic al arădenilor

Oameni de afaceri din Austria au vizitat Aradul

12743893_1024091730962458_1593793400937934588_nReprezentanții a peste 20 de companii din Austria au făcut, marți, o vizită la Arad, unde s-au întâlnit cu oameni de afaceri locali, iar municipalitatea le-a prezentat proiectele de dezvoltare a orașului, dar și oportunități de investiții.

Misiunea economică a fost organizată la inițiativa Ambasadei Austriei și a cuprins întâlniri cu reprezentanții municipalității și ai mediului de afaceri local.

În cadrul discuțiilor, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, le-a prezentat oamenilor de afaceri austrieci proiectele pentru dezvoltarea orașului și oportunitățile de investiții în Arad.

„Reprezentanții companiilor din Austria au vizitat unități economice din zonele industriale, iar la întâlnirea pe care am vut-o cu ei le-am prezentat proiectele de investiții ale municipalității, polul de dezvoltare economică Arad-Timișoara, dar și oprtunități de investiții. Oamenii de afaceri s-au arătat interesați de posibile investiții la Arad. Dorim ca mediul de afaceri din Arad să relaționeaze bine cu companiile autriece și cu Ambasada Austriei, astfel încât această relaționare să ducă mai departe relația corectă pe care o avem cu mediul de afaceri din Austria și cu ambasada din această țară“, a declarat Gheorghe Falcă.

Mediul de afaceri arădean a putut intra în contact cu reprezentanții companiilor austriece la o recepție organizată în sala „Regele Ferdinand“, din incinta Palatului Administrativ, de Ambasada Austriei, cu sprijinul municipalității și a Consiliului Județean.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.