Ziarul electronic al arădenilor

O păpușă va pluti peste Teatrul Clasic „Ioan Slavici“ Arad

Gigalateea, păpușa gigant creată de artiștii marionetiști Sorin și Lenuța Dorobanțu se transformă în personaj central al unui demers inedit.

Ea va… pluti peste Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad, într-o întâmplare sensibilă și profundă care va avea loc joi, 29 aprilie, înainte de miezul zilei.

„Sunt multe lucruri profunde și noi care ni se întâmplă și pe care le-am învățat în aceste vremuri. Am descoperit cum e să ne fie greu, cum e să căutăm în noi înșine puterea de a trece mai departe. Am reușit de fiecare dată vegheați parcă de cineva… de acolo… de sus. Tocmai de aceea ne-am gândit să o transformăm pe Gigalateea, păpușa noastră gigant, într-un… înger simbolic. O vom ridica peste clădirea teatrului cu ajutorul macaralei care lucrează la renovarea clădirii. Gestul nostru marchează începutul unei perioade speciale pentru actorii Trupei Marionete: 70 de ani de la înființarea Teatrului de Marionete Arad.”  – spune actorul Sorin Dorobanțu

Păpușa gigant va pluti deasupra Teatrului vreme de aproximativ 30 de minute, începând cu ora 11.00.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.