Ziarul electronic al arădenilor

O nouă autospecială de stingere a intrat în dotarea ISU Arad

Autospeciala de stingere cu apă și spumă, modul descarcerare și kit de prim ajutor cu o capacitate de 5.000 litri de apă și 500 litri de spumă este prima recepționată de către Consiliul Județean Arad și ISU Arad în cadrul proiectului finanțat de către Uniunea Europeană „Programul de cooperare transfrontalieră INTERREG VA România – Ungaria 2014-2020, Axa prioritară 5: Îmbunătățirea prevenirii riscurilor și gestionarea dezastrelor“.

Autospeciala va intra în dotarea Detașamentului de Pompieri Arad și este cea mai modernă și complet echipată mașină de pompieri din dotarea subunitătii, de intervenție.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de peste 2 milioane euro, din care pentru județul Arad peste  1 milion euro.

În cadrul proiectului, ISU Arad urmează să primească în scurt timp 3 autospeciale SMURD și un autocar de 32 locuri pentru transport.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de ISU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.