Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE 3 O mașină s-a răsturnat și a luat foc între Sântana și Curtici. Două persoane au murit

Două persoane au murit, vineri seara, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat pe drumul ce leagă orașele Sântana și Curtici și a luat foc.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad a informat că la intervenție s-au deplasat patru echipaje ale Detașamentului de Pompieri Arad, un echipaj de stingere și două echipaje SMURD.

„În momentul sosirii echipajelor de intervenție autoturismul ardea generalizat. După lichidarea incendiului au fost găsite două victime, decedate“, a informat ISU Arad.

UPDATE

Conform primelor informații prezentate de IPJ Arad, mașina se deplasa pe DJ 792/C, iar la aproximativ 4 km de intrarea în Curtici a părăsit partea carosabilă, lovindu-se de un stâlp de înaltă tensiune. În urma coliziunii, mașina s-a răsturnat în șanțul de lângă carosabil și a luat foc, arzând în totalitate.

„În urma stingerii incendiului, în autoturism au fost găsite două cadavre carbonizate. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers“, a informat IPJ Arad.

Conform sursei citate, se fac verificări pentru identificarea celor două persoane, precum și pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

UPDATE 2

Polițiștii au reușit să identifice cele două persoane care au murit carbonizate. Astfel, în urma cercetărilor s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 35 de ani, din Curtici, și de un tânăr de 24 de ani, din Sântana.

UPDATE 3

Polițiștii au constatat că bărbatul de 35 de ani ar fi condus autoturismul și ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare din cauza vitezei excesive.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că bărbatul nu avea dreptul de a conduce autoturismul, având permisul de conducere anulat.

foto: ISU Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.