Ziarul electronic al arădenilor

„O întâlnire de poveste“ pe pagina de facebook a Trupei Marionete

Mult umor. Bucurie. Și lucruri de ținut minte. Acestea sunt doar câteva dintre ingredientele poveștii pe care actorii Trupei Marionete o propun micilor spectatori duminică, 26 aprilie, de la ora 11.00, pe pagina de facebook a instituției.

Este vorba despre un spectacol gândit, simțit și jucat inspirat de actrițele Adina Doba și Lăcrimioara Szlanko și intitulat „O întâlnire de poveste”.

„Premiera acestui spectacol tare drag nouă a avut loc în urmă cu exact 10 ani. E o întâmplare frumoasă pe care dorim să o dăm în dar copiilor de acum. Dacă alegeți să vă petreceți dimineața de duminică alături de noi, pe pagina de facebook a Trupei Marionete, veți avea parte de aproape o oră de veselie garantată. Și avem așa de multă nevoie de senzații plăcute în aceste zile, nu-i așa?” – zice actrița Adina Doba

Echipa artistică a proiectului este completată de regretatul scenograf Eustațiu Gregorian, cel care a conceput marioneta – fetiță și de Zoe Eisele Szucs – care a creat balerina.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.