Ziarul electronic al arădenilor

O florărie și biroul unui executor judecătoresc din Ineu, țintele hoților

Doi tineri din Ineu au fost reținuți de polițiști și sunt cercetați pentru pentru furt calificat, după ce au pătruns într-o florărie și în biroul unui executor judecătoresc, de unde au sustra diferite bunuri.

Cei doi tineri, în vârstă de 21 și 22 de ani, au fost identificați de polițiștii din Ineu, iar în urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 3/4 februarie, prin forțarea unei uși, au pătruns într-o florărie de pe raza orașului, de unde au sustras un stick de memorie.

„La scurt timp după comiterea faptei, cei doi tineri și-au continuat activitatea infracțională, deplasându-se către biroul unui executor judecătoresc de pe raza localității Ineu, în vederea sustragerii unor sume de bani. Tinerii ar fi pătruns în incintă prin escaladare și spargerea unui geam, iar din sediul societății ar fi sustras un card bancar“, a informat IPJ Arad.

În baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a celor doi tineri, a mai informat IPJ Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.