Ziarul electronic al arădenilor

O femeie a fost agresată de doi minori, în Arad

femeieO femeie a fost atacată pe o stradă din municipiul Arad, de doi minori, care au încercat să-i fure poșeta, autorii faptei fiind arestați preventiv.

Conform procurorilor din cadrul Parchestului de pe lângă Judecătoria Arad, femeia a fost agresată pe aleea din spatele unui bloc situat municipiul Arad.

„Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment procesual, a relevat faptul că, în seara zilei de 4 decembrie 2016, în jurul orei 20.00, persoana vătămată D.L., în timp ce se afla pe aleea din spatele unui bloc situat în municipiul Arad, a fost atacată din spate de inculpatul minor B.D.C., care a încercat să îi smulgă prin violenţă poşeta ce o purta pe umăr. Deoarece persoana vătămată a opus rezistență și nu s-a reuşit smulgerea poşetei, celălalt inculpat minor, M.V.L.,  a lovit persoana vătămată, aceasta căzând la pământ și suferind o fractură la nivelul umărului, care necesită mai multe zile de îngrijiri medicale“, au informat procurorii arădeni.

Aceștia au înaintat judecătorului de drepturi şi libertăţi propunerea de arestare preventivă a celor doi minori.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad a admis propunerea procurorilor cu privire la la cei doi minori, dispunând arestarea preventivă a acestora pe o durată de 30 zile.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.