Ziarul electronic al arădenilor

O tânără a născut într-o stație de tramvai din Arad

ambulantaO tânără în vârstă de 25 ani a născut, miercuri, într-o stație de tramvai din centrul municipiului Arad, fără asistență medicală, sub privirile celor care așteptau tramvaiul.

Nașterea a avut loc în stația de tramvai din zona Teatrului Clasic „Ioan Slavici“, iar cei aflați în zonă au sunat de urgență la 112.

Martorii au spus că femeia aștepta tramvaiul, împreună cu soțul ei, iar la un moment dat s-a așezat pe bancă, acuzând dureri abdominale.

Femeia a născut un băiețel de aproximativ 2 kilograme, iar conform evaluărilor medicilor, acesta a fost declarat ca fiind nou născut cu risc, prematur, de 35 de săptămâni. La sosirea medicilor, copilul se afla în pantalonii tinerei, care stătea sprijinită de balustrada stației de tramvai.

Echipaj de la Ambulanță ajuns la locul nașterii i-au preluat pe tânără și pe nou născut, pe care i-au transportat la Secția de Obstretică și Ginecologie din cadrul Spitalului Județean Arad.

Conform medicilor, tânăra este la cea de-a cincea naștere. Atât femeia, cât și copilul, au rămas sub supravegherea medicilor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.