Ziarul electronic al arădenilor

O camionetă a luat foc pe DN 7

O camionetă care transporta băuturi răcoritoare a luat foc în trafic, vineri după-amiază, pe DN 7, în localitatea arădeană Păuliş, arzând în totalitate până la sosirea pompierilor, iar traficul a fost restricţionat din cauza incendiului şi pe timpul intervenţiei pentru stingerea flăcărilor.

Potrivit martorilor, flăcările au izbucnit în compartimentul de marfă şi s-au extins rapid, partea din spate a camionetei fiind acoperită cu o prelată. Şoferul şi ceilalţi martori din trafic nu au putut interveni cu stingătoare, din cauza flăcărilor mari.

Vehiculul transporta apă minerală, suc şi bere, dar marfa a fost distrusă, camioneta arzând în întregime.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat că incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit produs la instalaţia de climatizare din compartimentul de marfă.

Pleşca a precizat că în localitatea Păuliş nu există maşină de intervenţie la incendii, fiind trimisă una de la Arad. Din cauza distanţei de aproximativ 25 de kilometri, intervenţia a fost tardivă, iar camioneta a ars complet.

Traficul rutier pe DN7 a fost afectat aproximativ o oră atât din cauza incendiului cât şi pentru a se asigura spaţiu intervenţiei maşinilor de stingere ale pompierilor. Poliţiştii au închis o bandă, circulându-se alternativ în ambele sensuri pe singura bandă rămasă liberă.

sursa: News.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.