Ziarul electronic al arădenilor

O asociație din Germania a donat paturi Spitalului Județean Arad

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad a primit o nouă donație constând în paturi pentru adulți, prin intermediul Asociației „Înțelege Autismul” și Asociaţia Internationales Bildungs-und Sozialwerk e.V. Germania, condusă de prof. univ. Heinrich Schnatmann.

Este vorba despre 84 de paturi care, în perioada următoare, vor ajunge în saloanele din cadrul unor secții ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

De menționat este faptul că cele două asociații nu sunt la prima colaborare cu spitalul nostru, deoarece în trecut au mai donat și alte obiecte de mobilier medical, printre care paturi pentru copii și mămici.

Mai mult decât atât, președintele Asociației „Înțelege Autismul” Arad, își dorește ca şi pe viitor să menţină colaborarea cu spitalul, mai ales că mâine se va afla la Arad prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann,  președintele Asociaţiei de utilitate publică Internationales Bildungs-und Sozialwerk e.V..

Profesorul se va întâlni atât cu președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, dar și cu managerul SCJU Arad, Carmen Lucuța.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad mulțumește pentru donațiile primite, atât asociației arădene cât și asociației din Germania.

„Mulțumim celor două asociații pentru interesul arătat și pentru implicarea lor. Atât paturile donate în primăvară, pentru copii și mămici cât și donațiile de acum – paturi pentru adulți, ne sunt de un real folos.  De asemmenea, ne bucurăm să ne întâlnim și cu dl prof. univ. dr. h.c. Heinrich Schnatmann, care va fi prezent săptămâna aceasta la Arad”, a declarat ec. Carmen Lucuța, manager interimar al  SCJU Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de SCJU Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.