Ziarul electronic al arădenilor

O arădeancă și-a recuperat portofelul pierdut în centrul orașului

O arădeancă și-a pierdut portofelul într-o zonă centrală din municipiu, acesta fiind însă găsit de doi angajați ai unei societăți comerciale din subordinea Consiliului Local, care i l-au înapoiat.

Femeia și-a pierdut portofelul în cursul zilei de luni, pe Bulevardul Revoluției din municipiul Arad, dar a fost găsit de doi angajați ai SC Recons SA.

„Cei doi au solicitat sprijinul agenţilor din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad pentru identificarea  proprietarului. Urmare a demersurilor făcute de poliţiştii locali, persoana în cauză a fost identificată în cel mai scurt timp posibil. Astfel, o agentă a Poliţiei Locale Arad şi cei doi angajaţi ai Recons s-au deplasat la adresa din  actul de identitate şi au restituit portofelul arădencei care probabil îşi pierduse orice speranţă de a-l mai găsi“, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Municipiului Arad.

Poliţiştii locali arădeni le recomandă celor care merg la cumpărături în magazine sau în pieţe să fie atenţi la bunurile de valoare pe care le au asupra lor.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.