Ziarul electronic al arădenilor

O arădeancă a cumpărat carne care mirosea a „mortăciune“

carne-stricata-6O femeie din Arad reclamă că a cumpărat din supermarket, marţi seară, carne de mici în termen de valabilitate, dar care era stricată, „mirosind a mortăciune”, fapt constatat şi de alţi clienţi ai magazinului, unde s-a întors pentru a reclama şi a cere retragerea lotului de la vânzare.

Clienta a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că a cumpărat două caserole de carne de mici dintr-un supermarket de pe strada Banul Mărăcine din Arad, în jurul orei 19.30, iar când a ajuns acasă a constatat că produsul este stricat.

„Carnea din ambele caserole mirosea puternic a mortăciune, deşi era în termenul de valabilitate, conform etichetei. M-am întors imediat la magazin pentru a reclama, iar angajaţii au încercat să scape de mine oferindu-mi banii înapoi. Nu am acceptat pentru că mi-au cerut până şi bonul de casă. Rămâneam fără dovezi, aşa că am păstrat carnea stricată şi bonul penrtu a merge la Protecţia Consumatorului, refuzând returnarea banilor”, spune femeia, Laura Taha.

În schimb, arădeanca nu a dorit să părăsească magazinul până când angajaţii nu au retras întregul lot de carne.

”În cele din urmă a venit un şef de magazin şi a dispus retragerea lotului de la vânzare. Eu am numărat în jur de 120 de caserole. Totuşi, am stat acolo aproape 40 de minute până când au decis asta. Este revoltător că, deşi cunoşteau riscul de a îmbolnăvi consumatorii, le-a trebuit atâta timp să retragă produsul. Eu i-am avertizat pe clienţii care intenţionau să cumpere şi au constatat că ei că era stricată carnea şi mirosea a mortăciune”, declară clienta.

Laura Taha afirmă că va duce caserolele cu carne de mici stricată la Protecţia Consumatorului, pentru a înregistra o plângere.

Reprezentanţii supermarketului din Arad nu au dorit să comenteze incidentul, însă angajaţi ai magazinului au declarat, neoficial, că toate caserolele cu carne de mici au fost retrase de la vânzare.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.