Ziarul electronic al arădenilor

O ambulanță s-a ciocnit cu un microbuz. Două persoane rănite

ambulanta-accident1O ambulanţă care transporta o pacientă de la Săvârşin la Arad a fost implicată într-un accident rutier, duminică după-amiază, pe DN7, ajungând în şanţ după ce s-a ciocnit cu un microbuz, atât pacienta, cât şi asistenta care o însoţea fiind rănite.

Accidentul a avut loc în localitatea arădeană Căpruţa, pe DN7. În ambulanţă se aflau şoferul, o asistentă şi o pacientă, iar în microbuz se aflau trei persoane.

Managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, Reveca Nicoară, a declarat că autospeciala aparţine Staţiei Săvârşin şi transporta la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad o pacientă care suferise un accident vascular cerebral.

„Pacienta din ambulanţă şi asistenta care o însoţea au suferit traumatisme craniene, fiind în afara pericolului. Cele două au fost preluate de SMURD pentru a fi transportate la spital. Autospeciala a ajuns în şanţ şi are avarii importante”, a precizat sursa citată.

Nicio persoană aflată în celălalt vehicul implicat nu a fost rănită în urma coliziunii.

Martori din trafic afirmă că microbuzul circula din sens opus şi a intrat pe contrasens, unde a lovit autospeciala sanitară, care circula cu semnalele sonore şi luminoase pornite.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Traficul pe DN7 a fost îngreunat din cauza evenimentului rutier, circulându-se alternativ în ambele sensuri pe una din cele două benzi ale drumului.

sursa: Mediafax

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.