Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE O adolescentă a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dacă ați văzut-o, sunați la 112!

În seara zilei de 25 septembrie, în jurul orei 22.00, o tânără de 17 ani, Crișovan Andreea-Simona, a plecat de la domiciliul său de pe strada Simfoniei din municipiul Arad și de atunci nu se știe nimic despre ea.

Tânăra are următoarele semnalmente: 1,60 m, 55 de kg, păr (vopsit) blond/castaniu, până la nivelul umerilor și ochi verzi.

La momentul dispariției purta pantaloni jeans albaștri cu dungă laterală, pantofi sport negri cu talpă albă, o geacă de culoare roz.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la depistarea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de IPJ Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

UPDATE

IPJ Arad a informat că, la data de 28 septembrie, polițiștii S.I.C. au fost anuntați de mama minorei Crișovan Andreea-Simona, de 17 ani (a cărei dispariție a fost mediatizată vineri), că aceasta s-a întors acasă.

Minora a declarat în prezența mamei și a reprezentanților DGASPC că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.