Ziarul electronic al arădenilor

Număr mare de căsătorii la Arad

casatoritiLa Starea Civilă din cadrul Primăriei Arad au fost oficiate, în cursul zilei de sâmbătă, peste 80 de căsătorii, cu mult mai multe față de perioada similară anului trecut, dar și comparativ cu alte luni ale anului.

Conform reprezentanților Primăriei Arad, sâmbătă au fost oficiate 85 de căsătorii, iar printre printre cei care şi-au unit destinele au fost și bărbați din alte țări.

Cei din Primărie au spus că numărul de căsătorii înregistrate sâmbătă este cu mult mai mare față de aceeaşi perioadă a anului trecut, dar şi față de lunile iulie, august, septembrie, când, în mod normal, se înregistrează un număr ridicat de căsătorii.

Conform declaraţiilor de căsătorie publicate pe pagina de internet a Primăriei Arad, mirii care şi-au programat căsătoria pentru acest sfârşit de săptămână au vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani.

Sâmbătă, la Serviciul Stare Civilă din cadrul Primăriei Arad Arad au oficiate și căsătorii în care unul dintre soți a fost de altă naționalitate decât cea română.

Printre mirii de altă naţionalitate s-au numărat un tânăr de 27 de ani, din Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite), şi un bărbat de 33 de ani din Haifa (Israel).

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.